Sitemap    
 

Køkken- og kantinelinjen

 

Formålet med undervisningen på Køkken- og kantinelinjen er, at give dig mulighed for at opnå forskellige færdigheder vedrørende køkkenarbejde. Det handler om såvel madlavning til mange som madlavning til sig selv og ”din familie” i fritiden.

Desuden er det målet, at give den dig viden omkring hygiejne såvel i forbindelse med køkkenarbejdet som i forhold til den personlige hygiejne.

Vi vil i produktionen af den daglige kost fokusere på sund og billig mad. Du skal være med i hele processen fra planlægning af madplaner over indkøb til produktion og servering af den daglige mad.

I øjeblikket har linjen opgaver i lærerkantinen på UCH Holstebro

Endnu et vigtigt element i den daglige undervisning er, at forberede dig på at overholde deadlines.

Det er vigtigt, at du kan se nødvendigheden af, at prioritere arbejdsopgaverne så der er mad til tiden og at køkkenet samtidig til stadighed ser ryddeligt ud.

Produktionsskolen Nordvestjylland | CVR: 10074592  | Tlf.: 96630108