Sitemap    
 

Byg, bolig og miljø

 
 
Erhvervstemaet er rettet til dig, som gerne vil anvende dine hænder indenfor byggeri, og vil give dig grundlag for jobs i byggebranchen og servicefagene.

Du vil lære at anvende mange værktøjer, og du lærer gennem rigtige opgaver, hvordan man løser praktiske opgaver som håndværkere normalt arbejder med.

Der vil være mulighed for at dyrke det som du bedst kan lide at lave i forhold til bygninger. Rengøring, vedligeholdelse, maleopgaver, havearbejder, tømrer- og murer opgaver og så videre.

I miljø delen lærer du at håndtere kemikalier og du vil opnå mulighed for at få et epoxy kursus. Du vil med andre ord få mulighed for at lære grundlæggende arbejdsmetoder indenfor rigtig mange fag, som vil give dig store muligheder i jobsøgningen.

Du vil gennem KUU uddannelsen kunne finde mulighed for at prøve ting som giver dig større indsigt i brancher som er endnu mere målrettet dine drømme, og som du efterfølgende vil kunne få en konkret uddannelse i på f.eks. tekniske skoler.

Du vil også blive undervist i Dansk og Matematik. Samfundsfag og Portfolio. Du skal til en eksamen efter enten 3 eller 4 semester, og vil herefter kunne kalde dig Erhvervsassistent og få dig et uddannelsesbevis.

På 3 semester får du også mulighed for at få et Truck og kran certifikat.

Du kan søge om optagelse hos din lokale UU konsulent, og du kan også finde meget mere information på:

www.kuuplus.dk

Skolen er altid klar til en rundvisning. Bare ring og aftal nærmere.
 
Undervisningen foregår på Produktionsskolen Nordvestjylland, Skivevej 112, Holstebro.
Produktionsskolen Nordvestjylland | CVR: 10074592  | Tlf.: 96630108